Klassetur til Rjukan

Rjukan er UNESCO verdensarvbyen med de store fortellingene, de unike attraksjonene, og de fantastiske naturopplevelsene.
Rjukan er et populært valg for norske skoleklasser. Rjukan-Notodden industriarv er den mest omfattende av åtte norske objekter på UNESCOs verdensarvliste. Industrialiseringen av Norge, kampen om tungtvannet, Gaustatoppen, Gaustabanen, Hardangervidda, Krossobanen, seterliv - listen er lang med unike opplevelser.

Se vår mest populære pakketur for skoleklasser her.

Byen har veldig mye å by på! Med korte avstander til alt er det mulig å oppleve det meste på en klassetur med to overnattinger. Programmene inneholder en faglig og historisk del og det kombineres med utenomfaglige attraksjoner. Vi tilbyr både ferdige pakker og skreddersydde løsninger. Guide og kontaktperson er med hele veien!

På Rjukan har vi utvalget av attraksjoner, aktiviteter og muligheter for en uforglemmelig klassetur med mange flotte minner og opplevelser.

Opplev Rjukan på to eller tre dager

1. Gaustatoppen

2. Gaustabanen

3. Krossobanen

4. Rjukan Klatrepark

5. Vemork

6. Tungtvannskjelleren

7. Sabotørmarsjen

8. Rjukanbadet

9. Byvandring i verdensarven

Minner for livet

Skoleturer med balansert innslag av læring, aktiviteter, attraksjoner, gode måltider og tid til å fordøye inntrykkene, er ofte oppskriften på suksess. Vi har satt sammen tre populære pakker, og kan dessuten gjøre tilpasninger i tråd med deres ønsker. Det er best å være tidlig ute slik at det blir god tid til planlegging.

En vellykket klassetur innebærer læring, sosialt samvær og samhold, spennende opplevelser og nye erfaringer, noe å strekke seg etter - og minner for livet!

Vi blir med på tur

— Guide gjennom hele oppholdet

— Koordinering av transport på Rjukan

— Tilgjengelig på telefon hele døgnet

Se vår mest populære pakketur for skoleklasser her.