Firmatur til Rjukan

Firmaturer kan ha ulike formål. Om programmet skal inneholde en stor faglig del – eller i hovedsak bestå av utenomfaglige aktiviteter er opp til dere. Vi tilbyr både ferdige pakker og skreddersydde løsninger.

Vi setter sammen firmaturen

1. Tur til Gaustatoppen, Vemork og Krossobanen

2. Overnatting på Gausta eller i sentrum

3. Frokost, lunsj og middag inkludert

4. Teambuilding-aktiviteter

5. Konferanse med workshops

Mange muligheter og korte avstander

Vi kan tilby ulike konferanselokaler både på Rjukan og Gausta. Kinosalen på Verdensteateret har plass til nærmere 150 gjester, mens ærverdige Hotell Admini kan være stedet for mindre grupper med plass til 25 gjester i sine lokaler. Storsalen i Rjukanhuset med scene, galleri og historie i veggene er en annen mulighet.

Vi hjelper med alt av planlegging og gjennomføring. Med våre fleksible utvalg av lokaler, har vi muligheten til å skreddersy alt fra mindre møter til større konferanser. Lokalene tilpasses etter behov, og det er også tilgang til ulike praktiske grupperom/møterom, samt muligheter for utstillingsområder.

Vi har egne konsepter for teambuilding

— Sabotøren

— Motstandskampen

— Sam Eyde challenge

Aktiviteter

— Byvandring i verdensarven

— Gausta skisenter


Attraksjoner

— Gaustatoppen

— Krossobanen

— Gaustabanen

— Vemork

— Sabotørruta

Vi tilbyr både ferdige pakker og skreddersydde pakker for teambuilding. Nedenfor finner du en oversikt over attraksjoner, aktiviteter og konsepter vi tilbyr for teambuilding, firmaturer, events, kurs og konferanse.  Vi hjelper gjerne med anbefalinger.

Kontakt oss for mer informasjon.