Firmatur

Det ble trolsk og magisk stemning når Norges Håndballforbund var på besøk med sine sponsorer på Gaustablikk Fjellresort og Gaustatoppen i høst!

Les mer om firmatur og Top Secret Dining
her.

Top Secret Dining - en spektakulær opplevelse

Med flotte fasiliteter og muligheter hos nyoppussede Gaustablikk Fjellresort startet vi dagen med møter i Gaustablikksalen Etter noe egentid og pause i spa-avdelingen (for noen) gikk turen videre til nedre stasjon på Gaustatoppen. Top Secret Dining var neste punkt på agendaen.

Top Secret Dining er et helt spesielt konsept som tar oss tilbake til den kalde krigen på slutten av 1940-tallet. Her brukes det skuespillere og reelle situasjoner for å løfte frem gufset fra fortiden, der Gaustatoppen ble brukt som et viktig kommunikasjonspunkt for NATO og deres allierte.

Ingen kommer unna

Gaustabanen fraktet oss opp til øvre stasjon, og etter noen flotte minutter med utsikt over store deler av Norge gikk ferden inn i det gamle kommunikasjonsrommet, der vi spiste en herlig 3-retters middag basert på lokale råvarer. Under middagen utspilte det seg flere seanser - noe som er med på å gjøre dette til noe helt spesielt, langt inne i Gaustatoppen.

Klokken 22.30 gikk banen ned igjen, og vi avsluttet kvelden i naturskjønne omgivelser på vakre Gaustablikk Fjellresort.

En kveld å huske i lang tid fremover!

Magisk stemning på Gaustatoppen

Etter overnatting på Gaustablikk Fjellresort gikk turen ned for omvisning hos AssistCo, som er hovedsponsor og drakt- og utstyrsleverandør til Håndballforbundet. Vi avsluttet turen med Tor Nicolaysen i Sabotørruta og omvisning på Vemork og Tungtvannskjelleren.

No items found.