Events

Rjukan Events er arrangør av Rjukan Matfestival, som er en nystartet festival planlagt arrangert 15. - 18. juli 2021 på Rjukan torg. Matfestivalen vil ha en lokal og regional profil med lokalmat fra Tinn og Telemark servert av dyktige utstillere.

Veien mot 15. juli

Det er mye som skal på plass for å lage en utendørs festival - ikke minst på det digitale. Vi har utviklet forretningsplan, markedsplan, nettsider, visuell og språklig profil, sosiale medier, nyhetsbrev, artikler, annonser og alt det andre som må på plass for å etablere festivalen i det digitale landskapet.

Digitale betalingsløsninger og digitale billettløsninger er en viktig del av en moderne festival. Det samme er den visuelle profilen.

Om vi lykkes gjenstår å se, men vi gjør grundige forberedelser for å ha de beste forutsetningene for lage et vellykket arrangement. Så vil tiden vise!

Velkommen til bords!

Vi håper at pandemien ikke setter nok en stopper for at venner og kjente kan samles i hyggelig lag over et godt måltid, og ønsker hjertelig velkommen til Rjukan Matfestival den 15. - 18. juli 2021 på Rjukan torg!

Programslipp (våren 2021)

Følg med på programslippet for billetter til spennende arrangementer! Hold deg oppdatert ved å følge Rjukan Matfestival og Rjukan Events på Facebook og Instagram.

Besøk rjukanmatfestival.no her

No items found.