Digitalt

Dekanus har som formål å hjelpe elever, studenter og yrkesaktive til bedre resultater ved hjelp av vitenskapelige metoder for bedre, raskere og varig læring. Link til nettside (ny side er under utarbeidelse)

Bok og nettkurs

Daglig leder av Rjukan Events, Morten Sørensen, er eier og daglig leder av Dekanus. Den visuelle profilen er under utvikling og selskapet kommer snart i helt ny drakt. En bok om superlæring basert på vitenskapelige metoder er i produksjon, noe som inkluderer tekstarbeid, layout og ombrekking. Samtidig utarbeides det et nettbasert kurs basert på samme innhold.

Ledende aktør

Dekanus har som målsetning å bli ledende i Norge innen effektiv læring for elever og studenter. Selskapet vil tilby et bredt spekter av produkter og tjenester i kategoriene bøker, nettkurs, workshops og personlig veiledning. Det skal også regelmessig sendes ut nyhetsbrev og det er planlagt en podcast.


Dekanus blir en alt-i-ett-plattform der elever, studenter og yrkesaktive få opplæring i de beste metodene for effektiv læring med basis i vitenskapelige studier.

Alt-i-ett-plattform

Det utvikles en alt-i-ett-plattform med medlemsportal, relevant kursmateriale, medlemsforum og ulike verktøy. Denne plattformen bygges på Kajabi, som er en ledende tjeneste innen nettbaserte kurs og medlemsportaler.


Fra forsiden til dekanus.no:


No items found.