Miljøvennlige og lettsolgte dugnadsprodukter

Gjennom vår egen dugnadstjeneste Digidugnad tilbyr vi lettsolgte og miljøvennlige dugnadsprodukter med 50 % fortjeneste.

Vi tilbyr to lettsolgte produkter:
5-pack med bambussokker
20 stk gratulasjonskort med konvolutter i fin innpakning.


Alle produktene er laget av FSC- og OEKO-TEX godkjente fabrikker med hensyn til miljø og sikkerhet. Kortene blir produsert i Norge av Telemark Trykk.

Vi anbefaler at hver deltaker får 10 stk sokkepakker og 10 stk kortpakker som de kan selge til familie, venner, kjente og i nærmiljøet. Salg av dette gir en fortjeneste på kr 2.250,- per deltaker. Går salget godt kan flere produkter selvfølgelig ettersendes. Vi sender også med fine papirposer kostnadsfritt som leveres ut sammen med produktene under salgsdugnaden.

Fordeler med Digidugnad:
  • Selg først, betal senere
  • Risikofritt
  • 50% fortjeneste
  • Gratis frakt (ved bestilling over kr 20.000,-)
  • Miljøvennlige & lettsolgte produkter

Dugnad med høy fortjeneste

Bambussokker og gratulasjonskort er populære dugnadsprodukter. De er miljøvennlige med god kvalitet, gir høy fortjeneste og er lettsolgte siden det er noe alle trenger. Man trenger ikke penger for å starte dugnaden. Begynn forhåndssalget og betal når produktene sendes, ELLER bestill produkter for direktesalg med betaling først 30 dager senere. Velg det som passer best for dere.

Bambussokker, 5-pack

OHNO bambussokker i høy kvalitet. Fibrene i våre bambusstokker tillater luft å sirkulere og holder føttene tørre. Perfekt til varme sommerdager og holder på varmen om vinteren. Str 38-45.

Kjøpspris 125,-

Salgspris 250,-

Dere tjener 125,- per eske

Gratulasjonskort

Pakke med 10 doble gratulasjonskort for voksne og 10 enkle kort for barn. 20 konvolutter er inkludert. Motivene er tilpasset ulike anledninger. Pakket i en flott, praktisk eske.

Kjøpspris 100,-

Salgspris 200,-

Dere tjener 100,- per eske

Kontakt oss
Takk for henvendelsen. Vi tar kontakt :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.